VÅRA TJÄNSTER

Vi är en partner för dig som vill livestreama – direktsänd tv på webben, tv- och inslagsproduktion, teknik för konferens & storbildsproduktion. I behov av teknikstöd eller teknisk hjälp för befintlig produktion eller hjälp med upphandling av teknik och tekniktjänster.

LIVE STREAMING

Live streaming – direktsänd tv på webben      

 

Vi har tekniken och kunnandet att sända live i HD på webben. Livesändning via Youtube och Facebook, annan plattform för betallösning eller via er befintliga leverantör. Allt ifrån seminarier, event, presskonferenser, musikevenemang till sport- och nyhetshändelser.

FILM OCH TV-PRODUKTION

Vi har gedigen erfarenhet från tv-produktion med tusentals direktsändningstimmar ifrån såväl studio som ute på location. Vi producerar inslag, sport, tv-serier och program för tv-kanaler, företag och organisationer. Vi är en partner för er och hjälper att producera er film med fokus på innehåll och kvalitet för rätt målgrupp.

EVENT & STORBILD

Produktion för storbild, allt ifrån enkel en-kamera till flerkamera-produktion. Vi erbjuder dig den bästa produktions- lösningen, allt för att ditt event ska bli så bra som möjligt. Livesänd hela eventet på webben eller producera en eventfilm.

KONSULTER

Vi har lång och bred erfarenhet av att starta tv-kanaler, streaming, hjälpa företag att starta upp intern-tv och bygga studio. Som projektledare, underkonsulter och upphandlings-konsulter. Vår omfattande erfarenhet inom produktion gör att ni kan känna er trygga.

Broadcast House AB  | hello@broadcasthouse.se |   08-411 87 00  | Sverige

© Broadcast House AB 2021